Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur gewoon een mailtje.

Teach the Future

Teach the Future is een stichting opgezet met als doel jongeren beter voor te bereiden op de snel veranderende toekomst. Dit doen we door, samen met andere partijen, de toekomst centraal te stellen als leermiddel.

Meer lezen

Extend Limits

Extend Limits is één van de initiatiefnemers van de Trendrede met als doel de discussie en besluitvorming op sociaal-maatschappelijk vlak verder op weg te helpen.

Meer lezen

Pakhuis B

Pakhuis B is een broedplaats in Breda waar mensen met elkaar werken aan een slimme, groene en gezonde stad. We jagen aan en verbinden mensen die slimme, nieuwe oplossingen zoeken of juist hebben.

Meer lezen
"

“De toekomst is cool en spannend mensen. Doe niet alsof hij niet bestaat. We zijn benieuwd hoe de toekomst eruit ziet.” KinderTrendrede 2018. Dit is hoe kinderen naar de toekomst kijken als ze geïnspireerd worden er over voor te denken. Het geeft ze energie, empowerment en hoop.

De KinderTrendrede is er voor iedereen die met ons aan de toekomst van onze kinderen wil werken.“Laten we dus niet denken in dingen die niet kunnen, maar loslaten wat er nu is en de toekomst in stappen. Gaan jullie allemaal mee? Het is een reis vol verrassing en experimenten.” KinderTrendrede 2018

Wil je meer weten over dit initiatief of samen met ons de toekomst van onze kinderen vormgeven?

Bel
06 44 58 48 43

Mail
hallo@kindertrendrede.nl

Meer weten?

Bekijk dan de andere pagina's van de KinterTrendrede, de video's op ons Youtube kanaal of meld je aan voor het lespakket.

KinderTrendrede 2018 - 2019