Doe ook mee met de KinderTrendrede! Word partner, start ook een KinderTrendrede in jouw stad of dorp, geef toekomstlessen of volg de workshops

Doe mee!

Ben jij een basisschool in Breda en omstreken en wil je meedoen? Leuk! Meld je aan door ons een mail te sturen.

En wil je je, als docent, verder verdiepen in het onderwijzen van de toekomst. Ook daarvoor kun je je aanmelden door ons een mail te sturen hallo@kindertrendrede.nl

Meer informatie

Lokaal organiseren

Wil je ook een lokale KinderTrendrede organiseren in jouw stad. Laat het ons weten, we hebben een set met templates voor je klaar liggen.

Breda had de primeur en is groot fan en sponsor van de KinderTrendrede. Wil jij als stad ook aan de slag met de toekomst, meld je dan ook aan. We hebben een pakket samengesteld waarmee je een eigen lokale KinderTrendrede kan organiseren.

Er staat, tegen een kleine vergoeding, een pakket met templates voor je klaar. Stel je eigen team samen en ga aan de slag. En waar nodig zorgen wij natuurlijk voor extra ondersteuning.

"De toekomst is een lange tafel met allemaal vrienden en familie (team KinderTrenderede 2019)"

Partner

Word jij onze partner? We zorgen dan dat jouw organisatie ook een toekomst zetje krijgt. Contact ons voor meer info

Investeer jij mee in de toekomst van onze kinderen? We hebben verschillende sponsorpakketten, waarmee je niet alleen in de toekomst van onze kinderen investeert maar ook in die van je organisatie.

Een trendlezing (op maat), zelf leren trends spotten of hulp bij de vertaling van de KinderTrendrede naar je eigen organisatie, elk pakket heeft een eigen unieke invulling.

Inspiratie

Geïnspireerd op de nationale Trendrede, inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk trenddocument voor landelijke politieke partijen, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Naar aanleiding van de resultaten van de workshop helpt het KinderTrendrede Team met het omschrijven van hun toekomst inzichten en ideeën. Nadat het document gekeurd is door de kinderen wordt het officieel gemaakt en is het voor iedereen toegankelijk.

Niet alleen de burgemeester en wethouder worden uitgenodigd tijdens de voordracht, ook medeleerlingen, ouders en alle belangstellende zijn welkom. Op een dynamische manier laten ze zien hoe zij de toekomst wensen en overhandigen hun adviezen aan de wethouder met de boodschap deze mee te nemen zodat zij een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan.

Dank

Dank aan het KinderTrendrede Team 2019


Gladys Abaki, Shakira Abjij, Niek van de Broek, Hugo Chedra, Jessy Donkers, Josh Gjadin, Jordy Hubers, Floor Kloosterman, Jamiën Mauricia, Djarell Sabajo, Cayleigh Zimmerman

Dank aan het KinderTrendrede Team 2018


Pop Anker, Nathan Bosma, Kima van den Brand, Maud de Craen, Roos de Craen, Luka Eshuis, Sara Giljamse, Arwen Glaudemans, Floor Hurkens, Lorelei Martens, Iris Pijpers, Daniël Struijs, Floor Veen, Arlynn Veldink en Liza van de Werf

Meer weten?

Bekijk dan de andere pagina's van de KinterTrendrede, de video's op ons Youtube kanaal of meld je aan voor het lespakket.

KinderTrendrede 2018 - 2019